Владимир Клисуров е избран за временно изпълняващ длъжността кмет на столичния

...
Владимир Клисуров е избран за временно изпълняващ длъжността кмет на столичния
Коментари Харесай

Владимир Клисуров временно ще изпълнява длъжността кмет на Младост

Владимир Клисуров е определен за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на столичния регион Младост. Столичните общински съветници избраха Клисуров, като за него гласоподаваха 48 съветници, а един се въздържа. Досега Клисуров бе заместител на Десислава Иванчева, която бе задържана предходната седмица.

Клисуров одобри с принуда назначението и сподели, че не е способен да се занимава по противоречивите проблеми със строителството, защото нямал уместно обучение. По-рано Иванчева сподели, че именно него е показала при подаването на молбата си за отпуск. Вчера ръководителят на Столичния общински съвет Елен Герджиков съобщи, че СОС ще поддържа избора на кметицата и изясни, че тя е направила пропуск, заради което се постанова СОС да го поправи.

Клисуров пое отговорност забавени преписки да бъдат придвижени в най-кратки периоди. Той удостовери, че няма спор с Румен Русев, който бе наклеветен от Иванчева за неин съперник и съобщи, че ще работят дружно.

Самият Русев сподели на съвещанието на СОС, че не познава предприемача Александър Ваклин, че никога не го е виждал и че поддържа водената политика от Иванчева да се вършат дарения под формата на детски площадки, лампи, поправки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР